A Synergon nyerte az MFB üzemeltetés-támogatási pályázatát

forrás Prim Online, 2004. július 8. 13:48
A Synergon Informatika Rt. nyerte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) három évre szóló, üzemeltetés támogatási szolgáltatásokra kiírt nyílt előminősítéses közbeszerzési pályázatát. A nettó 625 millió forint összértékű szerződés értelmében a Synergon feladata lesz az MFB informatikai infrastruktúrájának üzemeltetés-támogatása, a hibaelhárítás, a megelőző karbantartás, a tanácsadás, illetve a kapcsolódó informatikai fejlesztések végrehajtása is.
Az elmúlt tíz hónap pozitív tapasztalatai után 2004 júliusától újabb három évig a Synergon feladata lesz a Magyar Fejlesztési Bank informatikai infrastruktúrájának üzemeltetési támogatása. Hasonlóan a tavaly aláírt, tíz hónapra szóló szerződéshez, a 625 millió forint összértékű megbízást is nyílt előminősítéses közbeszerzési eljárás előzte meg.

A Synergon Informatika Rt. feladatai kiterjednek a hálózati eszközök és a hálózatbiztonsági rendszerek felügyeletére, a Windows 2000 és UNIX szerverek karbantartására, valamint a munkaállomásokon és a kiszolgálókon futó szoftverkomponensek üzemeltetési támogatására is.

Munkatársai feladatai közé tartozik a Magyar Fejlesztési Banknál rendszeresített SAP, Oracle és Lotus Notes rendszerekhez kapcsolódó tanácsadás is. A szerződésben vállalt feladatok jellemzően proaktív (szakmai támogatás, hibamegelőzés, tanácsadás) jellege miatt a megbízás kiemelten magas szolgáltatástartalommal rendelkezik.