Ismét több mint 500 számítógép-virtuóz küzdelme Budapesten

forrás Prim Online, 2004. július 27. 21:09
A 2000 óta minden évben megrendezésre kerülő World Cyber Games a világ első és legnagyobb e-sport rendezvénye, exkluzív nemzetközi verseny, ahol az idei évben 60 ország több mint 600 versenyzője képviselteti magát.
Immár negyedik alkalommal rendezik meg Magyarországon a hazai legnagyobb és legrangosabb játékversenyt, a World Cyber Games magyarországi selejtezőjét. 2004. augusztus 27-29. között Budapesten, a CAMPONA Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban több mint 500 versenyző 52 órás nonstop küzdelemben méri össze egymással tudását a különféle számítógépes játékokban.

A verseny nyertesei idén is a Samsung támogatásával képviselhetik hazánkat a San Franciscóban megrendezésre kerülő World Cyber Games nemzetközi döntőjében, 2004. október 6. és 10. között. A magyar válogatott a következő versenyszámok győztesei közül kerül ki:

* Half Life: CounterStrike - csapat (5 vs 5)
* StarCraft: BroodWar - egyéni
* Unreal Tournament 2004 - egyéni
* WarCraft III.: Frozen Throne - egyéni
* Fifa Soccer 2004 - egyéni

A verseny alatt számítástechnikai cégek kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők, illetve házimozi-szobában kapcsolódhatnak ki.

A nevezés július 26-án 18.00-tól indult a verseny hivatalos honlapján.

A magyarországi verseny partnerei:
Samsung, Senorg, 3com, Genius, Flashpoint, Bluefish, Axico, Sennheizer, Trendnet, N-Tec, Canon, GameStar magazin és a Campona.