Az EMJ Hungary a Sulinetből való kizárásának okairól

forrás Prim Online, 2004. augusztus 3. 17:10
Az Oktatási Minisztérium 2004 július 20-i hatállyal - négy másik cég mellett - kizárta az EMJ Hungary Kft.-t a Sulinet Expressz programból.
A Sulinet Expressz program nemrégiben lezárult második ellenőrzése után az oktatási tárca a Dunaweb, a Robohardware, a Tom-Technik, az Unitel City és az EMJ Hungary cégeket kizárta a Sulinet Expressz programból.

Az EMJ lapunkhoz eljuttatott közleményében leszögezi: fontosnak tartja megnevezni kizárásának konkrét okát, tekintve, hogy a sajtóban megjelent híradások egyes megfogalmazásai - "a cégek rendszeresen szabálytalanul jártak el"; "súlyosan megszegte a keretszerződést" - téves következtetésekre adhatnak okot.

Az EMJ adminisztratív hibából fakadóan sértette meg a szállítói keretszerződés 5.4.6. pontját. Egyes forgalmazott termékek beszerzése az adminisztrációs hiba miatt nem felelt meg a monitoring rendszerbe feltöltött nyilatkozatoknak.

Az EMJ Hungary Kft. az OM döntését elfogadta, a 45 nap moratórium lejártát követően új pályázatot fog benyújtani - zárul a cég közleménye.