A Pannon GSM ötödször is a Budapest Parádé főtámogatója

forrás Prim Online, 2004. augusztus 26. 11:35
A djuice továbbra is a fiatalok hangján szól: a Pannon GSM önálló márkája az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Parádé, valamint az azt követő Bónusz afterparty egyik főtámogatójaként, a Nokia 3220-assal karöltve veszi ki a részét a mulatságból.
Augusztus 28-án kora délutántól késő estig tart a főváros immár hagyományos, nyárbúcsúztató fesztiválja, a Budapest Parádé. A közel 50 kamionból álló felvonuláson a djuice is részt vesz. A mobilmárka mozgó színpadán harminc táncos szórakoztatja az Andrássy út közönségét, a lemezeket DJ Peru, DJ Taylor és DJ Leroy Freeman pörgeti. A vérpezsdítő ritmusok mellett különféle ajándékokkal is kedveskedik a Parádé közönségének a djuice, valamint a vele együtt ünneplő Nokia 3220.

A buli a konvoj céljánál, a Felvonulási téren folytatódik. Itt a hatalmas kivetítővel felszerelt djuice - Nokia 3220 torony mutatja a helyes irányt a vendégeknek, akik kétszintes színpadokon táncolhatnak tovább. Természetesen a Parádén is lesz djuice üzenőfal, ahová szöveges üzenetei mellett az MMS hostessek által készített képek is felkerülnek.

A Budapest Parádé este tízkor véget ér, de a mulatság nem szakad meg, hiszen a djuice és a Nokia 3220 kamionja tovább zenél a Népstadion kertben, a Parádé Bónusz afterparty-n. A djuice szokásához híven itt is teljes körűen gondoskodik a jókedvről: a djuice Xtra klub tagjai között ajándék belépőjegyeket sorsolnak ki a hatalmas hajnali hepajra, amelyekkel mind a négy fergeteges partyra bebocsátást nyernek a szerencsések.