Service Pack 1 szervizcsomag a Microsoft SharePoint termékekhez

forrás Prim Online, 2004. szeptember 13. 15:40
A Microsoft elérhetővé tett két új szervizcsomagot (SP1) a Microsoft SharePoint termékekhez és technológiákhoz, amelyek megnövelik a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 és a Microsoft Windows SharePoint Services teljesítményét. Az egymástól függetlenül letölthető két szervizcsomag segítségével hatékony és megbízható virtuális munkaterületek készíthetők intranetes és extranetes csoportok számára.
A stabilitás és a biztonság növelése mellett a Windows SharePoint Services SP1 a következő előnyöket is nyújtja:

Nagyobb fájlok támogatása. Az SP1 segítségével akár 2 GB méretű fájlok is menthetők és megoszthatók.

Egyszerű frissítés. A frissítések révén lényegesen egyszerűbbé válik az esetleges hibák kijavítása.

A SharePoint Portal Server 2003 használóinak előbb telepíteniük kell a Windows SharePoint Services SP1 szervizcsomagot, és csak ezután tölthetik le és telepíthetik a SharePoint Portal Server 2003 SP1 szervizcsomagot, amely az alábbi területeken nyújt továbbfejlesztéseket:

Jobb keresési eredmények. A SharePoint Portal Server 2003 SP1 számos területen javítja a keresést, például javult a terjesztés, az indexelés megbízhatósága, a kulcsszavas és a tipp alapján történő keresés, a figyelmeztetési feltételek megadása, a nyelvi precizitás, és robusztusabb lett az XML-szűrés.

Content Watson funkció. Javul a termék minősége, mivel a felhasználó hálózati számítógépe és a Microsoft fejlesztőcsoportja között egyszerűbben továbbíthatók a hibajelentések.

A Windows SharePoint Services SP1 szervizcsomagban már újabb 11 nyelven, elérhetők a nyelvi sablonok. A jelenleg 25 nyelven (köztük magyarul is) elérhető Windows SharePoint Services a Windows Server 2003 platform részét képezi.

A Microsoft SharePoint termékek és technológiák 2003. októberi megjelenése óta a megoldásszállítók és a partnerek nagymértékben növelhetik a Microsoft Office Rendszer értékét, hiszen olyan virtuális munkaterületeket biztosíthatnak a csoportban dolgozó felhasználóknak, amelyekkel egyszerűen elérhetik és megoszthatják a fontos információkat. Jelenleg több mint 400 gyártó több mint 600 megoldása közül lehet választani, amelyek a testreszabási és alkalmazásüzemeltetési eszközöktől a vertikális (pl. kormányzati, pénzügyi, oktatási, egészségügyi és emberierőforrás-kezelő) megoldásokig széles spektrumot lefednek.

Elérhetőség

Az ügyfelek és a partnerek ingyenesen letölthetik az SP1-et a lap alján levő linkekről.