A SysPac Hungária Kft. a LANDesk Software magyarországi képviselője

forrás Prim Online, 2004. szeptember 14. 16:08
A LANDesk Software, a világ vezető hálózatmenedzsment szoftver gyártója a mai napon bejelentette, hogy a SysPac Hungária Kft., mint minősített és kinevezett Expert Solution Provider megkezdte a cég magyarországi képviseletét. A LANDesk többszörösen díjnyertes hálózati menedzsment megoldásai, valamint kiegészítő szolgáltatásai ezentúl közvetlenül elérhetők a SysPac Hungária Kft-től egész Magyarország területén.
A LANDesk Software-től, mint minősített ESP kapott közvetlen értékesítési, technikai és képzési támogatás által, a SysPac Hungária Kft. a legmagasabb szintű tanácsadási, telepítési és technikai támogatási szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, a LANDesk Management Suite, LANDesk Instant Support Suite és a többi LANDesk alkalmazásokat illetően.

A SysPac, IT hálózatok teljes körű menedzsmentjéhez kapcsolódó, testreszabható megoldásokat és kiegészítő szolgáltatásokat kínál vállalati ügyfelek részére a desktop és szerver menedzsment, helpdesk menedzsment, hálózat menedzsment és eszköz menedzsment (ld. asset management) területén.

A SysPac Hungária Kft. a SysPac GmbH leányvállalataként 2001. óta van jelen a magyar IT piacon. Ügyfelei részére értéknövelt szolgáltatásokkal kiegészített megoldásokat nyújt a napi működéséhez szükséges szoftverek területén. Fő tevékenységi körei a hálózatmenedzsment, IT biztonság, szoftver audit és licencmenedzsment, valamint nyomtatási megoldások. A cég által kínált megoldások és szolgáltatások köre minden termék esetében a tanácsadáson, bevezetésen és oktatáson át egészen a folyamatos támogatásig kiterjed.