Az Externet új Xphone-szolgáltatásával a Matáv-árak alá ígér

forrás Prim Online, 2004. szeptember 15. 11:22
Az Xphone a Matáv körzeteiben érhető el a vezetékes telefonnal rendelkezők számára. A szolgáltatást elindító Externet Kft. elsősorban az üzleti igényeknek megfelelően alakította ki a szolgáltatást.
Az ECONET-csoportba tartozó Externet Kft. a mai napon bejelentette, hogy szeptember 13-án elindította kedvezményes vezetékes telefonszolgáltatását Xphone néven. A szolgáltatás a Matáv körzeteiben helyi hívások, belföldi távhívások, a mobil-szolgáltatók, valamint a nemzetközi hívások viszonylatában biztosítja a kedvezményes hívások lehetőségét. Az Xphone kedvező percdíjai révén 20-30%-kal csökkenthetők a vezetékes telefonköltségek.

A szolgáltatás igénybevételének módja előnyös az üzleti felhasználóknak. A szerződést követően az ügyintézést az Externet Kft. végzi, vagyis az ügyfél meglévő készülékei és telefonközpontjai semmiféle beállítást, beavatkozást nem igényelnek. Nincs előhívó szám: az ügyféltől indított hívások a szerződés szerinti relációkban már automatikusan az Xphone-on keresztül futnak. Az ügyfél részéről beruházási igény nincs, sem eszközök, sem a munkatársak oktatása tekintetében. Mivel a szolgáltatás igénybevétele előtt nem kell előhívószámot tárcsázni, nem fordulhat elő, hogy az ügyfél figyelmetlenségből drágábban telefonál, mint ahogyan azt tehetné. Nagyobb létszámú munkahelynél csak az ebből eredő megtakarítás is jelentős tétel lehet.

Az Xphone-t egy webszolgáltatás is kiegészíti: egyrészt egy mindenki által látogatható informatív weboldalt indított az Externet Kft. http://www.xphone.hu címen, másrészt minden szerződött ügyfél egy személyre szabott webfelületen díjmentesen tekintheti meg az aktuális egyenlegét.