A McAfee ePolicy Orchestrator "kész az IBM Tivoli szoftverre"

forrás Prim Online, 2004. szeptember 27. 19:46
A vállalati felhasználók globális igényeit célozza a McAfee Szakértői Szolgáltatások (Expert Services), a McAfee tanácsadási és oktatási részlege által kifejlesztett McAfee ePO adapter, amely kifejezetten az IBM Tivoli Risk Manager felhasználóinak készült. A McAfee ePO szoftvere így képes tökéletes tandemet alkotni az IBM automatizált biztonsági menedzsment szoftverével a nagyvállalatok és a kormányzati ügyfelek legfontosabb biztonsági problémáinak megoldása érdekében.
Az új McAfee ePO adapter új együttműködési lehetőségeket kínál a szervezetek belső informatikai működésének modernizálásához, a hálózati és rendszerinformációk, valamint riasztások konszolidációjával. Az új adapter segítségével a rendszerbiztonsági riasztások egyenesen az IBM Tivoli Risk Manager szoftvernek küldhetőek, amely elemzi és összeveti azokat a vállalati rendszer egyéb biztonsági technológiáinak információival, majd a megszerzett ismereteket automatizált rendszervédelmi képességekké alakítja.

A McAfee ePO skálázható központi biztonsági menedzsmentkonzol, amely átfogó, megelőző jellegű védelmet nyújt a vállalkozásoknak a fenyegetések és támadások ellen. A McAfee rendszerbiztonsági eszközök központi elemével az adminisztrátor minimalizálhatja a nem megfelelő vagy fertőzött rendszerek csatlakozásának kockázatát, biztonsági szabályzatokat alakíthatnak ki és kényszeríthetik is azok betartását.