Az Internetfejlesztési Alapítvány támogatása a Magyar Teleház Szövetség részére

forrás Prim Online, 2004. október 4. 21:15
Az Internetfejlesztési Alapítvány a napokban több mint egymillió-kétszázezer forint kiskereskedelmi értékű könyvcsomagot adott át a Magyar Teleház Szövetség részére. A könyvek - melyekhez egy civil felajánlás révén, a MÁS Üzleti Információ Szolgáltató Kft.-től jutott az alapítvány - nagyban megkönnyítik az internetezők tájékozódását a magyar internetes tartalmak között.
A Más-képpen az Internetről című könyv minden magyar teleházban megtalálható lesz. A könyv hasznos segítséget jelent az internet használatához szükséges ismeretek elsajátításában. Az INFA fontosnak tartja a kistelepüléseken élők internethez jutását, a digitális esélyegyenlőség megteremtését, ezért a jövőben is hatékonyan együtt fog működni a Magyar Teleház Szövetséggel, hosszú távú, közös projektek útján.

Az Internetfejlesztési Alapítvány (INFA) ez év májusában kezdte meg működését, célja a magyarországi internet-penetráció növekedését elősegítő projektek tervezése, kivitelezése és támogatása, illetve a magyarországi internet tartalmi és infrastruktúrális fejlesztése. Céljai
eléréséhez az alapítvány folyamatosan támogatókat keres. Ismert eredményük a SPAM-ellenes küzdelem egyik fontos mozzanata az "eldobható" e-mail cím szolgáltatás, mely elérhető a http://www.no-spam.hu/ oldalon.