Intel: értékesítésicsatorna-konferenciák ősszel az EMEA térségben

Kovács Attila, 2004. október 8. 19:59
Az Intel ma bejelentette, hogy 2004-es őszi, viszonteladók és rendszerintegrátorok számára szervezett "channel" konferenciái október és december között kerülnek megrendezésre az EMEA régióban.
Az Intel legutóbbi szerver- és asztali termékbejelentései fényében ezek a konferenciák elsősorban tréningekkel, hálózati ülésekkel és külső gyártók bemutatóival segítik a résztvevőket az új üzleti és felhasználói megoldások sikeres bevezetése érdekében. A 129 eseményen hozzávetőlegesen 11 ezer tag megjelenésére számítanak.

Az idei év konferenciáinak középponti témája az Intel Premier Providerek és az Intel Product Integratorok számára bemutatni, hogyan aknázhatnák ki maximálisan azt a növekedési lehetőséget, amelyet az Intel legújabb szerver- és asztali platformbejelentései kínálnak. Emellett az Intel azt is bemutatja, hogy a viszonteladók és rendszerintegrátorok miként használhatják ki az új termékek, tréningek és marketingprogramok nyújtotta lehetőségek általi előnyöket. A résztvevőknek lehetőségük nyílik találkozni mind a helyi, mind a világszinten tevékenykedő Intel-képviselőkkel, hogy fontos információkhoz jussanak a gazdasági környezet nagyobb változásairól, a fejlődő országok felhasználóinak az igényeiről, a legújabb felhasználási módokról és a legmodernebb technológiákról. Emellett különböző szemináriumokra is sor kerül, elsősorban az Intel kulcsfontosságú termékterületein, többek között a mobilitás, mint profitábilis fejlődési gépezet, a szerveres ökoszisztéma és a számítástechnikai technológiák új felhasználási modelljei témakörökben.