A Xerox új digitális eszközei: CopyCentre és a WorkCentre termékcsalád

forrás Prim Online, 2004. október 15. 12:17
A multifunkciós berendezések hatékonyabb munkavégzést biztosítanak: minden más hasonló termékénél rövidebb a bemelegedési idejük, percenként 75 oldal szkennelését tudják elvégezni, különleges képességük az ún. előszkennelés (Scan Ahead) és a SMart hálózatvezérlő alkalmazása.
Az utómunkálatok tökéletes elvégzéséhez a multifunkciós berendezések bővíthetők ofszet kimeneti tálcával, irodai munkabefejezővel (50-lapos többpozíciós tűzéssel és külön megrendelhető lyukasztóval), fejlett irodai munkabefejezővel (50-lapos többpozíciós tűzés, lyukasztó, 3250 lapos teljes kapacitás) vagy professzionális munkabefejezővel (50-lapos többpozíciós tűzés, lyukasztás, V-hajtás és gerinctűzés). Választható egy vagy két vonalas fax funkcióval - jelenleg az egyetlen olyan termék a piacon, mely ezt a szolgáltatást kínálja a színes kategóriában.

WorkCentre Pro 165/175

A konfigurációtól függően 65 vagy 75 oldal/perc sebességű WorkCentre Pro 512 MB memóriát és 433 MHz-es Intel Celeron processzort tartalmaz. Lehetővé teszi a hálózati szkennelést, majd az így keletkezett elektronikus dokumentum e-mailben történő továbbítását, a számítógépre történő szkennelést, valamint együttműködik a Xerox FreeFlow munkafolyamatokat optimalizáló szoftverével. A szkennert, faxkészüléket, nyomtatót és másolót egyesítő WorkCentre Pro a modern kis irodák minden dokumentumkezelési igényét kielégíti, teszi ezt ráadásul a piacon elérhető, beépített faxot is tartalmazó multifunkciós termékek közül a legnagyobb sebességgel.

WorkCentre M165/175

A Xerox legújabb WorkCentre berendezése egyidejűleg teszi lehetővé a hálózati nyomtatást és a valódi többfeladatos működést, vagyis RIP-elést, fogadást, előreprogramozást, nyomtatásisor-feldolgozást és küldést. A WorkCentre konfigurációtól függően 65 vagy 75 oldal/perc sebességgel nyomtat.

CopyCentre C165/C175

A 65 és 75 oldal/perc sebességű CopyCentre multifunkciós berendezés ideális megoldás azon a kis és közepes méretű vállalatok számára, melyek rendszeresen végeznek nagy kapacitást igénylő központi másolási feladatokat.

Mindhárom eszköz számos fejlett munkabefejezési lehetőséget kínál, többek között lyukasztást, gerinctűzéses füzetkészítést és tűzést. Ezek a modulárisan felépülő és könnyen telepíthető termékek november elejétől vásárolhatóak meg Magyarországon.