INFOtrend 2004 október 26-28

forrás Prim Online, 2004. október 19. 15:40
Minden eddiginél nagyobb külföldi részvétel mellett nyílik október 26-án az INFOtrend a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "D" pavilonjában. A Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítást már harmadik alkalommal rendezi a Hungexpo Rt., miközben a világon több vezető informatikai szakkiállítás maradt el az elmúlt időszakban. Az INFOtrend-en 7 ország 43 kiállítója - ebből 25 új kiállító - mutatkozik be.
Az ágazat szakemberei számára három napos fórumot biztosít a konferencia alapú szakkiállítás, a színes kísérőprogramok, szakmai konferenciák valamint a térségben egyedülálló - idén 9. alkalommal megrendezésre kerülő - Közép- és kelet-európai kábel és szatellit kiállítás.

Megoldások a középpontban

Október 26-28-ig ügyviteli-, IT- és média- megoldásokat, megújult informatikai, telekommunikációs, adatátviteli technológiákat kínálnak a kiállítók. Terítéken az oktatási informatika valamint a szaksajtó, internetes szaklapok, szakkiadványok.

Bemutatkozik a mobil vállalati rendszerek megoldásainak egyik legnagyobb hazai szállítója mellett az ország vezető egyedi-, csomag- és teljeskörű IT szolgáltatója - a kiállításon egyedüliként - outsourcing tevékenységgel. Jelen lesz online tartalomszolgáltató, internet portálokat üzemeltető cég. Magyarországon először az INFOtrenden mutatnak be olyan DVD automatát, melyet media egységgel és telemetria rendszerrel (távadat-átvitellel) egészítettek ki. A látogatók megismerhetik a Magyarországon is elérhető műholdas internetezés legújabb formáját, a SkyDSL szolgáltatást.

A Közép- és kelet-európai kábel és szatellit kiállításon a kábeltelevíziós rendszerek-, termékek-, fejállomások-, műholdvevők nemzetközi forgalmazói mutatkoznak be. Bemutatnak digitális és analóg kábeltelevíziós termékeket, távközlési berendezéseket, szünetmentes áramforrásokat, földi és digitális műholdvevőket.

Az infotrend a KonferenciÁKra épül

A konferencia alapú INFOtrend-et számos szakmai program kíséri: az eMarketing Fórumon október 26-28. között minden nap Magyarország legnagyobb internet-marketing szakemberei tartanak előadásokat többek között az online értékesítésről; a szabad szoftverek a felsőoktatásban Fórum az e-learning témát veszi górcső alá október 26-án; az INFOtrend zárónapján a MATISZ webtanácsadói kerekasztalt szervez. (A részletes konferencia programot lásd a www.infotrend.hu-n)

Az INFOtrend 2004. október 26-28. között naponta 10.00-18.00 óráig tart nyitva a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon szakmai regisztráció működik, az 1300 forintos belépőjegy érvényes az egy időben zajló Ökotech és Hungaromed kiállítások megtekintésére is. Az INFOtrend szakmai támogatója az IVSZ - Informatikai Vállalkozások Szövetsége és a MATISZ - Magyar Tartalomipari Szövetség.

Kísérő programok:

3 napos eMarketing Fórum
október 26-27-28., 9.30-18.00 óra, "D" pavilon

Szabad szoftverek a felsőoktatásban Fórum
(Linux konferencia)
október 26., 9.30-17.30 óra, Konferencia Központ

Webtanácsadók konferenciája (MATISZ)
október 28., 11.00-16.00 óra, I. épület Kerámia terem