Több mint 200 Oki lézernyomtató a CIB Bank részére

Kovács Attila, 2004. október 19. 20:11
A Technotrade Informatikai Rt-vel együttműködésben nyerte el azt a dokumentumkezelési megbízást az Oki Systems (Magyarország) Kft., amelynek során az eddig több mint 200 darab B4350n típusú lézernyomtatót állított szolgálatba a CIB Banknál.
A "dokumentumkezelési szolgáltatás" című tenderre mintegy 10 cég nyújtotta be pályázatát 2004. tavaszán. A Technotrade által beadott tenderanyagban az Oki Kft. B 4350 típusú monokróm nyomtatókat ajánlott a CIB Bank részére. A tender értékelése során kiemelten fontos volt a műszaki megfelelőség, a pénzügyi alkalmasság, a szervíz kompetencia valamint a korábbi szolgáltatások referenciái is. A tenderen a Technotrade-et, a Toshiba hazai vezérképviseletét hirdették ki győztesnek. A döntésben jelentős szerepet játszott az országos szervízhálózat és a felajánlott készülékek jó ár-érték aránya.

A berendezések és szolgáltatások telepítését a CIBBank összes telephelyén az Oki és a Technotrade végzi. Ennek keretében a CIB Bank teljes költségfigyeléssel és kontrollinggal felruházott outsourcing szolgáltatást kap. A portfoliót lézernyomtatók, multifunkciós másológépek és dokumentum menedzserek alkotják, amelyekhez szervízszolgáltatás, helpdesk és operátori szolgáltatás is hozzátartozik.

Érdi-Krausz Gábor, az Oki Kft. ügyvezető igazgatója szerint: "Egyik legjelentősebb kereskedelmi partnerünk, a Technotrade Rt. segítségével elnyert nyomtató outsourcing tenderre úgy tekintünk, mint jelentős mérföldkőre, amelyet várhatóan további tendergyőzelmek követnek a jövőben. Az Oki nagyon fontosnak tartja ezt a dinamikusan növekvő piacot, mert a dokumentumkezelési és nyomtatáskihelyezési szolgáltatások még csak most vannak igazán elterjedőben. A kihelyezett nyomtatás- és dokumentumkezelés kedvező alternatíva minden olyan vállalat számára, amelynél a vezetők szem előtt tartják a költségtudatos gazdálkodást."