Lezárult az Intel és DJ Sterbinszky remixversenye

forrás Prim Online, 2004. október 20. 17:17
A tavasz végén Sterbinszky, Bruckmann, az Intel és a VIVA TV közös remixversenyt hirdetett. A feladat a szerzőpáros egyik legutóbbi, "Club Rotation" című dalának újrakeverése volt: a versenyen indulóknak a letölthető hangsávok segítségével kellett egy remixet készíteniük.
A pályázatra több mint 250 mű érkezett CD formátumban. A leadási határidő körüli napokban igen nagy volt a hajrá, hiszen az utolsó héten érkezett a remixek nagy része. Az idei "termés" még az ugyancsak sikeres korábbi remixversenyre beküldött remixek számát is meghaladta.

A "Club Rotation" című dal új változatainak elbírálása a két szerző, Sterbinszky és Bruckmann feladata volt. Ennek a folyamatnak az eredményeképp, a szoros versenynek köszönhetően a "zsűri" öt pályaművet válaszott ki mint nyertes produkciókat. A DJ/producer-páros úgy találta, hogy a szokásos három dobogós helyezés helyett - figyelembe véve a legjobb remixek minőségét és kivitelezését - öt nyertest hirdet. A legjobb munkák elnevezése abc-sorrendben (tehát nem a verseny eredményének sorrendjében): Edgar's Vibes On The Beach Rework, FeralCode Remix, Soliquid Traffical Remix, Sonic Probe Remix, Tegla & Zrg Retro Remix.

Az öt legjobb művet készítő remixer már értesült eredményéről, a közönség - és a többi, remixet beküldő versenyző - számára azonban a valódi sorrend titok marad, egészen pontosan 2004. október 22-ig, amikor is a három dobogós helyezett Sterbinszky és Bruckmann, valamint az Intel társaságában a VIVA Interaktív című műsorának élő adásában kapja meg a verseny nyereményeit és beszélget majd a remixverseny folyamatáról és eredményéről. A győztesek mind megkapják Sterbinszky & D.Deejay közös, nemrég megjelent "AXEtázis a Palaceban 4" című mixlemezét, valamint a verseny fő támogatója és életre hívója, az Intel jóvoltából az első három helyezett értékes nyereményeket, többek között nagy teljesítményű Intel processzorokat kap, melyek segítségével további számítógépes munkákat - akár egy újabb remixet - készíthetnek el.