Gépbolt a Sulinet Expresszen

forrás Prim Online, 2004. október 22. 12:01
Októbertől a számítógép-alkatrészek nagykereskedelmével foglalkozó Juventus Team Kft is jogosulttá vált sulinetes számítástechnikai eszközök forgalmazására. Az új belépőn keresztül további számítástechnikai kiskereskedők csatlakozhatnak a programhoz alvállalkozóként, s a Juventus egy különleges értékesítési csatornát is biztosít a sulinetes vásárlóknak.
A Juventus által üzemeltetett Gépbolt online áruházban (www.gepbolt.hu) bárki összeállíthatja az igényeinek megfelelő PC-t vagy megrendelheti a hiányzó alkatrészt. A Gépbolton megrendelt valamennyi termék raktáron van. A majdnem száz tagot számláló országos Gépbolt partnerhálózat csaknem fele Sulinet Expressz-alvállalkozó is. A raktárból a megrendelt eszközöket a Gépbolt azonnal kiszállítja a vevő által kiválasztott partnerhez. Ezáltal rendkívül gyors átfutási idő - Budapesten akár 24, vidékre 48 óra - alatt alkatrészt sőt összeszerelt számítógépet kaphat kezébe a megrendelő.

Alkatrészek és komplett gépek alkatrészekből

A Gépbolt igazi egyediségét Gépvarázsló és Gépösszerakó szolgáltatása adja, amelyek immáron a sulinet akciós termékeket is tartalmazzák. A mesterséges intelligencián alapuló funkciók használatával bárki (!) segítség nélkül tud számítógépet építeni vagy kompatibilis alkatrészeket rendelni. Komplett gép "varázslásánál" csupán néhány kézenfekvő kérdésre kell választ adnia, mint például: milyen célból szeretné gépet venni, mennyi pénzt szán rá, a minőség vagy az ár a fontosabb a konfiguráció összeállításánál? Az elkészült gépet a Gépösszerakóval tovább lehet finomítani, bármely alkatrészét ki lehet cserélni, akár a sulinetes és nem sulinetes termékek kombinálásával is. Így nem kell lemondania a kedvenc márkájáról vagy kifizetni egy olyan alkatrészt, amelyet egyébként nem szívesen vásárolna meg. Eközben a Gépbolt felügyeli a tevékenységet, és kezeli a részegységek egymással való kompatibilitását.