Hetedszer is Cisco Expo

Fekete Gizella, 2004. október 27. 11:12
Idén hetedik alkalommal rendez a Cisco Systems Magyarország a hálózati gazdaság szakemberei számára kétnapos konferenciát. A november 17-18-a között, a MOM Park UCI Palace moziban megrendezett Cisco Expo 2004 a legértékesebb és leghasznosabb hálózati, IT és üzleti információkat kívánja a hazai vállalatok, kormányzati, önkormányzati és oktatási intézmények vezetőihez és technológiai szakembereihez eljuttatni.
Az idén első ízben kialakított szekciók személyre szabott programösszeállítást kínálnak a részvevőknek. A technológiai szekciókban IP telefóniával, hálózatbiztonsággal, Business Ready Datacenterrel, hálózati infrastruktúrával, valamint szolgáltatói hálózatokkal kapcsolatos előadások között válogathatnak a látogatók, míg az üzleti szekciók előadói nagyvállalatok, kis- és középvállalatok, kormányzat, önkormányzatok és oktatási intézmények számára kínált megoldásokról szólnak.

Az előadásokat a Cisco Systems, valamint nemzetközi és hazai partnerei, és a Cisco megoldásokat alkalmazó cégek vezetői és szakemberei tartják.