Kedvcsináló az internethez

forrás Prim Online, 2004. november 4. 11:20
Az Élvonal Internet Roadshow első (pécsi) állomásának előestéjén jelentette be az Adverticum Rt. elnöke, hogy a 23 helyszínen megrendezett országjárás összes résztvevője között az utolsó konferencián egy nagy értékű hirdetési csomagot sorsol ki.
A kampánycsomag azt jelenti, hogy a szerencsés mikro-, kis- vagy középvállalkozás 1 000 000 értékhatárig ingyen hirdetheti weboldalát (és azon keresztül szolgáltatásait, termékeit) a Business Online papírmagazinban, illetve az interneten, az Adverticum Network milliós közönsége előtt.

Az internetes kampánykörút november 5-én Pécsett indul (Pécs, Felsőmalom u. 13., Baranya Megyei Vállalkozó Központ), majd 2005. május 20-áig 23 helyszínt, 22 nagyvárost érint. Az egynapos szakmai konferencia célja, hogy a résztvevők olyan azonnal használható, gyakorlati tudást szerezzenek, amivel jelentősen növelhetik hatékonyságukat, forgalmukat. A reggel 9-órától késő délutánig egymást követő előadások átölelik az internet területét a jogi kérdésektől az internetes kereskedelmen keresztül az internetbiztonságig. Az előadás anyagát mindenki megkapja nyomtatott és CD-re felírt formában is. Az előadók olyan szakmai vezetők, akik többéves tapasztalattal és több száz sikeres projekttel a hátuk mögött, a gyakorlatban használható tudást adják át. Az előadásokat követő kerekasztal-beszélgetésben lehetősége van a résztvevőknek, hogy a saját kérdéseiket feltegyék és megfelelő szakmai választ kapjanak.

A konferenciák napja (néhány hetes karácsonyi szünettel) többnyire az egymást követő péntekek, kivéve a második alkalmat: Tatabányán a jövő pénteki ÉIRS átcsúszik az azt követő hétfőre, november 15-ére.

Az Élvonal Internet Roadshow főtámogatója a Pannon GSM, szakmai partnerek az Adverticum Rt., a Gazdasági Kamara, a GKM, az Index.hu, az Iposz, a Prím Online, a Privátbankár.hu, a Webbusiness. Bővebb információ: www.internetroadshow.hu