Infinum Labs-Sun: igény szerint használható játékszolgáltatás

forrás Prim Online, 2004. november 4. 18:00
Az Infinium Labs és a Sun Microsystems közzétette közös tervét, amelyek célja, hogy az Infinum legfontosabb termékét, a Phantom Game Service-t egy sajátos, erre a célra létrehozott hálózati infrastruktúra segítségével közvetlenül a vásárlók otthonába továbbítsák.
A Phantom Game az első végponttól végpontig terjedő, igény szerint használható játékszolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az érdeklődők a nap bármely órájában, bárhonnan hozzáférhessenek az Infinium PC-s játékokat tartalmazó hatalmas könyvtárához - akár az otthonukból is. A Sun az átfogó megoldás részeként architektúra-tervezést és háttér-infrastruktúrát biztosít az Infinium számára. Az Infinium Labs a Phantom Game Service-t várhatóan 2005-ben vezeti be a piacra, és a Sunnal közös értékesítési programok indítását tervezi.

Ebben az évben az Infinum korábban már bejelentette, hogy támogatja a Java 2 Standard Edition futtatási környezetet és a Sun játékokhoz használható alkalmazásprogramozási illesztőit, amelyek segítségével a Java-technológiás játékok azonnal, a kicsomagolás után futtathatók a Phantom szolgáltatáson. A Phantom játékszolgáltatás a PC-s játékok használatát is támogatja.