V. Budapesti Házimozi és Hi-Fi Show Kiállítás

forrás Prim Online, 2004. november 5. 16:33
A Samsung Electronics Magyar Rt. audio-video szegmensének részvételével idén ötödik alkalommal rendezik meg a Házimozi és Hi-Fi Show Kiállítást.
A rendezvénynek otthont adó Westend Hiltonban november 5-6-7-én a tökéletes hangzás és képvilág legújabb fejlesztéseivel ismerkedhetnek meg a házimozirendszerek iránt érdeklődők.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Házimozi és Hi-Fi Show Kiállításon a Samsung bemutatja valamennyi házimozi rendszerét és High End TV készülékét. A közönségnek lehetősége nyílik megismerni és kipróbálni tökéletes multifunkcionális megoldásokat, a remegésmentes, kiváló képminőséget biztosító Samsung LCD televízióikat, az új DNIe technológiára épülő Samsung projektoros televíziókat és az egyedülálló hangzásélményt nyújtó házimozi-rendszereket.

A 2700 m2 összterületű exkluzív kiállításon minden megtalálható és megcsodálható, ami a szórakozás, szórakoztatás témakörébe tartozik. Hangszigetelt és légkondicionált helységek várják a varázslatos, teljes teret betöltő hangzásról és a kimagasló képminőségről álmodozókat.