A Microsoft kibocsátotta az MSN új keresőszolgáltatásának béta verzióját

forrás Prim Online, 2004. november 12. 14:42
A Microsoft bemutatta az MSN keresőszolgáltatás (MSN Search) béta verzióját, melynek segítségével a felhasználók pontosabb választ kaphatnak kérdéseikre, és jobban kontrollálhatják a keresés menetét, így gyorsabban hozzáférhetnek az interneten keresett információkhoz.
Az MSN Search béta verziójához az Egyesült Államokban a felhasználók nyilvános használatra a http://beta.search.msn.com címen juthatnak hozzá, további 26 ország felhasználói pedig a hazai MSN webhelyekről érhetik el 11 különböző nyelven. Az MSN Search segítségével több mint 5 milliárd webes dokumentumból kereshetők ki a releváns információk.

Az MSN Search innovatív funkcióival releváns válaszok kaphatók a direkt kérdésekre is, például arra is, hogy "Melyik a világ második leghosszabb tengerpartja?". Emellett a "keresés a közelben" funkció automatikusan a földrajzilag legközelebbi releváns információkat és forrásokat adja meg, így számottevően csökkenthető a hatékony keresésre fordított idő, és nem kell több ezernyi hivatkozást átrostálni. Ezen túl hírek, képek és zenék direkt keresésére is lehetőség nyílik az új keresőrendszerben.