Matáv Kulcsrakész ADSL - ADSL, ISDN, PC egyben

forrás Prim Online, 2004. november 16. 09:21
2004. november 1-jétől a Matáv ADSL-el ellátott területein a lakossági ügyfelek igénybe vehetik a Matáv Kulcsrakész ADSL szolgáltatását, amely megoldást kínál az ügyfeleknek, hogy otthonukban, egy csomagban a legmodernebb telekommunikációs szolgáltatásokat vehessék igénybe.
Matáv új ajánlatával az ügyfelek egyszerre juthatnak korszerű ISDN-telefonvonalhoz, ADSL-interneteléréshez, valamint egy multimédiás számítógéphez. Emellett az ügyfelek eldönthetik, hogy a 118 800 forintos számítógépet egy összegben vagy kamatmentes részletekben kívánják kifizetni. Kezdő befizetés nélkül a számítógép árát 12 hónapon keresztül, 9 900 forintos részletekben kell fizetniük, a Kulcsrakész ADSL havidíja pedig 14 200 forint. Egyösszegű kifizetéskor a számítógépet kedvezményesen 114 900 forintért lehet megvásárolni, ezután már csak a Kulcsrakész ADSL havidíját kell fizetniük.

A 2005. január 31-ig érvényes ajánlat során a Matáv gondoskodik az ingyenes helyszíni üzembehelyezésről, illetve a folyamatos működésről. Szükség esetén távolról megjavítják a számítógépet, tanácsot adnak és segítséget nyújtanak e-mailen, chaten és telefonon keresztül, ha a számítógép használatával kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel.

A Kulcsrakész ADSL csomag az alábbiakat tartalmazza:


384/64 kbit/s sebességű ADSL-hozzáférést korlátlan internethasználattal,
havi bruttó 2500 Ft Csevegő tarifákon lebeszélhető telefonforgalmat,
ISDN2 telefonvonalat, amelynek havidíját is tartalmazza a csomag,
multimédiás Albacomp számítógépet: Intel Celeron 2,4 GHz, 40 MB merevlemez, 256 MB RAM, integrált videokártya, 17” monitor, combo CD-író-DVD-olvasó, hangfal, webkamera, és ajándék játékszoftver,
Windows XP operációs rendszert,
Windows XP 2. szervizcsomagot - fejlett biztonsági technológiákkal,
a berendezések ingyenes üzembe helyezését és
Távsegítség szolgáltatást - háttértámogatással és hibaelhárítással.