Megjelent az ArchiCAD 9 magyar verziója

forrás Prim Online, 2004. november 17. 15:30
A Graphisoft ArchiCAD 9 magyar verziója november 22-től kapható mind Macintosh, mind Windows rendszeren futó számítógépekre.
Új, testre szabható felhasználói felületén kívül az ArchiCAD 9 az alábbi funkciókkal teszi még könnyebbé a munkát az építészek számára:


Az ArchiCAD-et a kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy az építészek mindennapi gondolkodását kövesse. A Graphisoft folyamatosan felülvizsgálja és frissíti a világ legjobb építészeti munkaszervezési folyamatmodelljét. Az ArchiCAD 9 fejlesztése során a Graphisoft szoros együttműködést alakított ki a felhasználóival, hogy a már meglévő funkciókat a lehető legjobban illessze a szükségletekhez. Ezek a kiigazítások jelentős mértékben csökkentik az ismétlődő feladatokat és növelik a termelékenységet. Néhány példa:


Az ArchiCAD 9 új, hatékony funkciói nagyobb produktivitást tesznek lehetővé a tervbemutatók és a kiviteli tervek készítésében. A legfontosabb új lehetőségek kiterjednek a szöveg gazdagabb formázási lehetőségeire, a testre szabhatóságban kialakított újításokra és az iparág legkorszerűbb rendering technológiájának adaptációjára. Az ArchiCAD 9 további funkciói: