A TNS az NRC-vel közösen készíti a Visitor Media Research terméket

MTI Sajtóadatbank, 2004. november 29. 09:55
A TNS, a világ egyik vezető piaci információs csoportja 2005-től az NRC Piackutató Kft.-vel közösen készíti és értékesíti az internetezési szokásokról készülő Visitor Media Research (VMR) kutatási termékét Magyarországon.
A Visitor Media Research évente ismétlődő kutatássorozat, amelyet az NRC Piackutató Kft. (NRC) és a TNS készít a hazai online médiavásárlók, médiatulajdonosok és vállalatok részére. Magyarország legnagyobb online médiavásárló ügynökségei - az OMD, a Kirowski és a MindShare Digital - egy három éves stratégiai együttműködési megállapodás keretében már elkötelezték magukat, hogy a jövő évi kutatási adatokat felhasználják saját médiatervezésükben. Az elmúlt évben Magyarországon az online hirdetési piac 40 százalékos növekedést ért el, így a 2004-es évben várhatóan 3,5-3,7 milliárdos szeletet hasít ki a teljes reklámtortából.

Az NRC Piackutató Kft. 1999 szeptemberében alakult azzal a céllal, hogy piackutatási szolgáltatásaival, tapasztalataival segítse üzleti partnereit az értékesítési-, illetve marketingstratégiájuk kialakításában és maradéktalan megvalósításában.

A TNS a világ egyik vezető piaci információs csoportjaként teljes körű szolgáltatást nyújtó marketing információs vállalat. Európától Amerikán át az Ázsia-Csendes-óceániai térségig több mint 110 országban dolgozik.