TELE2 üzleti csomag kisvállalkozásoknak

forrás Prim Online, 2004. november 30. 16:10
Üzleti csomaggal bővíti szolgáltatási körét a TELE2. A hagyományosan lakossági piacon terjeszkedő TELE2 mától kisvállalkozásoknak is megoldást kínál, hogy jelentősen csökkenthessék telefonos kiadásaikat.
Az átlátható tarifarendszerrel dolgozó TELE2 mától kedvezményes üzleti csomagot is kínál. Az üzleti csomag percdíjaival elsősorban a kis irodák számára kínálnak vonzó megtakarítási lehetőséget. A kisvállalati csomagot díjtalanul vehetik igénybe a cégek. Kapcsolásonként mindössze 2 Ft-ot számláz a TELE2. A helyi hívás percdíja egész nap 8 Ft. A helyközi II. és belföldi távolsági hívások percdíja csúcsidőben és csúcsidőn kívül egyaránt 15 Ft, míg a mobil irányú hívás függetlenül a napszaktól és a hívott szolgáltatótól 65 Ft /percbe kerül.

A szolgáltatás megrendeléséhez az új ügyfeleknek mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázniuk és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 rendszerébe. A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom.