Visa: egymás után hetedszer a "világ vezető hitelkártyája"

forrás Prim Online, 2004. december 25. 10:04
Egymást követően immáron hetedik alkalommal ítélték oda a "Világ Vezető Hitelkártyája" díjat a Visának a World Travel Awards rangos díjkiosztó ünnepségén, amely elismerésben részesíti az utazás és idegenforgalom területén elért kiemelkedő eredményeket.
A díjat egy világméretű, utazási irodák és utazási ügynökök megkérdezésével készült online felmérés alapján ítélték a Visának. A cégek és szervezetek értékelésének szempontjai a disztribúciós kör nagysága, a kényelmi feltételek és a legkiemelkedőbb szolgáltatások voltak.

Az online szavazatokat a www.worldtravelawards.com honlapon keresztül adhatták le a felmérésben résztvevők az év folyamán. A felmérés több mint félmillió ügynöknek és nyolcvanezer utazási irodának jelentett lehetőséget arra, hogy elmondhassa, szerintük ki a legjobb az utazási iparban.

"A Visa azért kapta meg a szezonális utaztatás szakembereinek elismerését, mert folyamatosan partnerségi programokat kínál az utazási iparnak, valamint vezető helyen áll a világszintű kártyaelfogadásban és a kényelmi és biztonságos utazási feltételek nyújtásában. Emellett a Visa kínálja a legkedvezőbb valutaváltási opciót a nemzetközi utazások során" - mondta Graham Cooke, a World Travel Awards elnöke.

Az 1993-ban megalapított World Travel Awardsot tizenegyedik alkalommal osztották ki 2004. december 11-én a barbadosi Sherbourne Konferencia Központban. A díjat mindig utazással kapcsolatban álló cégek kapják regionális és globális szinten, a következő kategóriákban: légitársaságok, hotelek, strandok, sétahajózás, hitelkártyacégek, autókölcsönzők és
szállásfoglalási szolgáltatások.

A Visa Internationalt számos világ- és kereskedelmi cég stratégiai partnerként tartja számon, hiszen a Visa állandó és különleges viszonteladói, utazási és szórakozási (T&E) termékeket kínál kártyabirtokosai számára. Mivel a Visa kiterjedt kereskedelmi és marketing-partnerhálózatot tudhat magáénak, ráadásul világszerte széles körben elfogadói hálózattal rendelkezik, ezért a kiskereskedelmi, idegenforgalmi és szórakoztató iparban folyamatosan növeli népszerűségét.

A Visa új innovatív és interaktív oldala a "Visa Destinations", amely egyedülálló szolgáltatásokat biztosít kártyatulajdonosainak és különleges utazási, kereskedelmi és szórakozási lehetőségeket kínál világszerte. A www.visadestinations.com oldalon igazán könnyű eligazodni és rengeteg értékes ajánlatot és információt olvashatnak az odalátogatók. Az oldal több száz kereskedő ajánlatát tartalmazza, amely a magyar utasok is több
lehetőséget rejt a különböző akciók igénybevételére.

A 2004-es World Travel Awards-szal kapcsolatos további információk és a nyertesek teljes listája: www.WorldTravelAwards.com