T-Mobile: Tömeges MMS vállalati ügyfeleknek

forrás Prim Online, 2005. január 17. 15:57
Az MMS lehetőségeinek még teljesebb üzleti felhasználása érdekében a T-Mobile Magyarország Rt. vállalati ügyfelek számára az országban elsőként kínál Tömeges MMS szolgáltatást. A megoldás segítségével különböző belföldi mobilszámokra óránként akár 3600 MMS küldhető el számítógépről.
A T-Mobile Tömeges SMS szolgáltatása számos területen nélkülözhetetlen, így pl. a pénzintézetek ügyfeleinek biztonságos tranzakcióiban vagy a felvételi tájékoztatásban egyaránt fontos szerepet játszik. A rövid szöveges üzenet ilyen típusú alkalmazását követően a T-Mobile Magyarország kifejlesztette és elsőként kínálja bármely belföldi vállalatnak, szervezetnek a Tömeges MMS-t, amely a már bevált megoldás multimédiás változata.

A Tömeges MMS szolgáltatással a T-Mobile MMS központjára közvetlenül csatlakozva megfelelő programmal számítógépről nagy mennyiségű MMS küldhető rövid időn belül. Az egyedi megállapodás keretében megszabott kedvező díjakkal akár óránként 3600 MMS is továbbítható. A Tömeges MMS-sel hazai mobilszámokra, e-mail címekre a hosszabb szöveggel, képpel és akár zenével együttesen sokkal érdekesebb, figyelemfelkeltőbb, informatívabb üzenetek küldhetők. Az MMS új területeken kínál értékesebb kommunikációs lehetőséget, hiszen egy utazás kiajánlója vagy egy termék bemutatása képpel és hanggal eredményesebb lehet az egyszerű szöveges információnál.

Az MMS további előnye, hogy egy jól körülhatárolható célcsoport tagjaihoz közvetlenül is továbbítható. Az alacsony költség mellett a Tömeges MMS mellett szól, hogy a hagyományos eszközökkel szemben gyorsabb, térben és időben kötetlenebb (akár külföldön is eljut az ügyfélhez). Az alkalmazás hatékony, mert nagyobb partneri kör és viszonylag kis számú ügyfél esetén is jól alkalmazható. A multimédia szerepét erősítheti, hogy hazánkban jelenleg már közel 900 ezer T-Mobile-os rendelkezik képes mobillal, emellett az MMS e-mail címre vagy akár Multimédia albumba, illetve más magyarországi hálózatok előfizetőinek egyaránt elküldhető.