Az Oracle felvázolta az egyesített vállalat jövőképét és termékstratégiáját

forrás Prim Online, 2005. január 19. 17:20
Az Oracle a vállalat központjában szervezett rendezvényen - amelyen élő webközvetítés és telefon útján több mint 17 ezren vettek részt - beszámolt arról, hogy az Oracle és a PeopleSoft közel 50 ezer fős egyesített gárdája milyen fejlesztési és támogatási szolgáltatásokat képes nyújtani a 23 ezer alkalmazásfelhasználó szervezetnek a világ különböző országaiban.
Az ügyfelekből és partnerekből álló nemzetközi közönséget megszólítva Larry Ellison, az Oracle vezérigazgatója vázolta a két cég termékstratégiáját és jövőképét. Az Oracle újra megerősítette, hogy elkötelezetten folytatja a PeopleSoft termékcsaládjainak támogatását egészen 2013-ig, és hogy megjelenteti a PeopleSoft Enterprise 9.0-s verzióját.

A rendezvényen az Oracle felvázolta az egyesülés előnyeit az Oracle és PeopleSoft több mint 1300 alkalmazásforgalmazó partnerének.

"A HP hosszú ideje stratégiai partnere és ügyfele mind az Oracle-nek, mind a PeopleSoftnak. Összefogásunk révén világszerte az Oracle és a PeopleSoft több mint 90 ezer ügyfelének biztosítunk optimális platformot integrált megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal" - hangsúlyozta Carly Fiorina, a HP elnök-vezérigazgatója. "Az, hogy e két vállalat egységes szervezetként léphet fel, tovább növeli a HP és az Oracle által kínált megoldások értékét ügyfeleink számára" - tette hozzá.

Az Oracle alkalmazásfejlesztésért felelős alelnöke, John Wookey ismertette az Oracle és a PeopleSoft közös termékfejlesztési útitervét és támogatási terveit. Részletezte a "Project Fusion" tervezetet, amely egy új generációs információközpontú rendszerarchitektúra és alkalmazásegyüttes kifejlesztésére irányul, amely egyesíti az Oracle, a PeopleSoft és a JD Edwards termékeinek legjobb funkcióit, folyamatait és használhatósági jellemzőit. Az egyes termékek megjelenésének várható időpontjait is vázolta:

A fontosabb fejlemények a támogatás terén: