IDC IT Biztonsági konferencia Budapesten, Kevin Mitnick-kel

forrás Prim Online, 2005. január 22. 19:03
IDC IT Security Roadshow, Central and Eastern Europe 2005: A biztonságos üzleti működés szolgálatában. 2005 február 2. Hilton Budapest Westend. Kevin Mitnick, a világ leghíresebb egykori hackere a konferencián előadást tart a megtévesztés művészetéről.
Napjaink IT-központú üzleti környezetében minden dolgozónak tisztában kell lennie a vállalati erőforrások védelmének fontosságával. Az IT-biztonság területén gyakran mégis óriási szakadék tátong a dolgozók elméleti ismeretei és gyakorlati magatartása között. Sokan megnyitják a veszélyes csatolmányokat, hanyagul bánnak felhasználói nevükkel és jelszavukkal, a többórás megbeszélések idejére is nyitva hagyják munkaállomásukat és elolvassák a nem nekik szánt anyagokat. A döntéshozók pedig hajlamosak a hatékony IT-biztonság bizonyítékaként értelmezni a komolyabb biztonsági visszaélések hiányát - ami nagyon veszélyes feltételezés.

Az IDC 2005-ös biztonsági konferenciája, az IDC Security Roadshow CEMA 2005 a belső és külső megfelelés fontos kérdései mellett azt is megvizsgálja, miként próbálja kezelni a technikai fejlődés az emberi tényezőben rejlő kockázatot. A rendezvény előadói többek között az alábbi fontos témákat tárgyalják:

· Vezeték nélküli biztonság és mobil munkaerő
· Azonosító-"kölcsönzés" és -lopás, technológiai megoldások
· Kockázatkezelési programok megvalósítása és továbbfejlesztése
· Jogi és hatósági követelmények teljesítése
· Üzletmenet-folytonosság és -helyreállítás

Vértezze fel vállalatát!

A sikeres IT-biztonsági rendszer megóvja a szervezetet a visszaélések különböző formáival - pl. a külső és belső támadásokkal, az üzletmenet folytonosságát megszakító áramkimaradásokkal, vagy éppen az elektronikus azonosítók és a fizikai eszközök eltulajdonítására irányuló kísérletekkel - szemben.

Az IDC IT-biztonsági konferenciája bemutatja az egyre fejlettebb és kifinomultabb informatikai veszélyek elhárítására kidolgozott, új megoldásokat. Olyan fórumot teremt, ahol az ágazati szakemberek és a végfelhasználók megvitathatják egymással a hagyományos problémákra adott új válaszokat és a hathatós IT-biztonsági intézkedések foganatosításának kérdéseit.

IDC IT Security Roadshow CEE 2005-öt az alábbi területen dolgozóknak ajánlják:

· Biztonsági igazgatók
· Biztonsági szakemberek és specialisták
· CIO-k
· COO-k
· CEO-k
· Humán erőforrás igazgatók
· IT menedzserek
· IT planners & strategists