A hongkongi kormány a Novellt választotta

forrás Prim Online, 2005. január 24. 12:34
A hongkongi kormányzati szervek 85 százaléka a négy vezető szoftverszállító megoldásai közül a Novell Nsure termékét választotta személyazonosság-kezelési feladatainak megoldásához.
A hongkongi kormány a hatáskörébe tartozó több mint 100 szervezet személyazonosság-kezelésének megoldásához négy szállítót - Novell, IBM, Sun és Computer Associates - minősített, hogy hatékonyabb szolgáltatásokat biztosíthasson 7 millió állampolgárának. A minősítést követően a hongkongi kormányzati szervek 85%-a a Novell megoldását választotta. A CCGO (Central Cyber Government Office) és az egyes hivatalok a web alapú egypontos bejelentkezést és a felhasználói fiókok több szervezetet átfogó kiosztási lehetőségét tartották a legfontosabb érvnek, mely a Novell Nsure biztonságos személyazonosság-kezelési megoldása mellett szól.

A hongkongi Central Cyber Government Office (CCGO), mely a hongkongi kormányzat által használt informatikai infrastruktúra megtervezéséért és fejlesztéséért felelős, számos személyazonosság-kezelési szállítót értékelt abból a szempontból, hogy a kormányzat, az állampolgárok és köztisztviselők számára jobb minőségű szolgáltatásokat és támogatást biztosíthasson. A CCGO a Novell, az IBM, a Sun és a Computer Associates megoldásait minősítette megfelelőnek Hong Kong nagyszámú, különféle kormányzati osztálya számára, és minden szervezetnek lehetővé tette e megoldások értékelését, illetve az igényeiknek legjobban megfelelő kiválasztását.