50 százalékkal olcsóbb roaming T-Mobile-soknak

forrás Prim Online, 2005. február 1. 11:07
A T-Mobile Magyarország Rt. a síszezon alkalmából több T-Mobile és Freemove partnerhálózatban ismét kedvezményes külföldi hívásfogadással teszi előnyösebbé a mobilhasználatot. Február 1. és március 31. között 5 európai országban 50 százalékkal olcsóbb a hívásfogadás.
A hazai mobilpiacon elsőként és egyedüliként tavaly nyáron a T-Mobile kínált külföldön ingyenes hívásfogadási lehetőséget. A kedvező fogadtatásra tekintettel a legnagyobb hazai mobilcég február 1. és március 31. között a síszezon alkalmából ismét új roaming akciót hirdet. A síelők számára fontos úti célnak számító 5 európai országban, a T-Mobile csoporthoz és a Freemovehoz tartozó hálózatokban a T-Mobile Magyarország előfizetői 50 százalékkal olcsóbban fogadhatják a beérkező hívásokat. Az ausztriai és németországi T-Mobile, az olaszországi TIM, a francia Orange és Szlovákiában az EuroTel hálózatában így a következő két hónapban a T-Mobile Magyarország Rt. előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt jelentős megtakarítást érhetnek el.

A társaság előfizetéses ügyfelei emellett minden érintett hálózatban küldhetnek és fogadhatnak MMS-t, élményeiket fényképekben és videofelvételekben is megoszthatják barátaikkal, ismerőseikkel. Sőt, februárban a külföldről magyarországi T-Mobile-osoknak küldött multimédiás üzenetek díja mindössze 28 forint!