Békés megyében terjeszkedik a GTS-Datanet

forrás Prim Online, 2005. február 14. 20:34
A jövőben a magasabb műszaki színvonalú kiszolgáló hálózattal és nagyobb technikai kapacitással rendelkező GTS-Datanet szolgáltatja a modemes és a bérelt vonali internetelérés műszaki-technikai hátterét a Prakticomp Internet eddigi ügyfeleinek.
A Prakticomp Internet Békés megye területén biztosított közel 1000 ügyfélnek internetkapcsolatot. A cég március 1-jével az új műszaki háttérstruktúrára történő átállás következtében, folyamatosan átadja internet szerződéseses partnereit, így a továbbiakban a Prakticomp Internet szolgáltatásai helyébe a GTS-Datanet teljes körű szolgáltatásai lépnek. Az együttműködésnek köszönhetően az átszerződött ügyfelek részére a szolgáltatási árak tovább csökkentek, emellett a benne foglalt szolgáltatások bővültek.

A GTS-Datanet már jelen van Békés megyében, hiszen a dél-alföldi régióban közintézményeknek (iskoláknak, könyvtáraknak, önkormányzatoknak, egyéb közhivataloknak) nyújt internetelérést, illetve üzleti ügyfeleknek hangszolgáltatást.

A GTS-Datanet március 1-jétől Békéscsabán megnyitja személyes ügyfélszolgálati irodáját a Csaba Centerben, így az ügyfelek helyben is elintézhetik az előfizetéssel kapcsolatos ügyeiket. Az elmúlt másfél évben már több vidéki nagyvárosban építette ki a cég országos ügyfélszolgálati hálózatát, internetkávézóit, amelyek értékesítési pontok és a helyszínek többségében kihelyezett ügyfélszolgálatok. A Datanet Café hálózat 2004 év végén 12 tagot számlált.