Új telefonos csomagok, kedvezőbb árak az Inviteltől

forrás Prim Online, 2005. február 16. 13:13
2005-ben az Invitel Rt. folytatja díjcsomagjainak piaci igényekhez hangolását. A tavalyi évben bevezetett és a lakossági előfizetők körében nagy sikert aratott konstrukcióját kisüzleti ügyfelei számára is elérhetővé tette. Egyszerűsített szerkezetű, valamint lebeszélhető havidíjú üzleti csomagok gazdagítják kínálatát ez év februárjától. Az Invitel új díjcsomagjaival a kisüzleti felhasználók is költségmegtakarítást érhetnek el a telefonhasználati szokásokhoz igazított választás esetén.
Az Invitel Rt. új díjcsomagjaiban az ügyfelek számára is érezhető a liberalizáció pozitív hatása, hisz számos költségcsökkentő tényezőt tartalmaznak. Az árkedvezmények 10%-tól egészen 100%-ig terjednek a különböző hívástípusokban illetve a kapcsolási díjban.

A kisüzleti ügyfelek (jellemzően 10 fő alatti kis- és magánvállalkozások) számára ajánlott díjcsomagok nem tartalmaznak kapcsolási díjat, valamint az egységes tarifarendszer miatt megszűnik a csúcsidő is. Az előfizető saját igényeinek megfelelően alakíthatja ki díjcsomagját, két kedvezményt választva a számos opció közül. A választható lehetőségek sorában szerepelnek a kiválasztott hívásirányban (helyi, távolsági, mobil vagy nemzetközi) igénybe vehető kedvezmények (10-50%-os mértékben). Az előfizető döntése, hogy egyéni igényei szerint, a legjobb megtérülést figyelembe véve, mely opció(ka)t választja.

A különböző kedvezményopciókat kínáló díjcsomagok a hagyományos mellett ISDN-vonalú előfizetéshez is elérhetőek.