BMC Software-Consul: vizsgálati és ellenőrzési Identity Management megoldás

forrás Prim Online, 2005. február 25. 12:20
A BMC Software és a Consul kockázatkezelő részvénytársaság bejelentette a sikeres együttműködésük eredményeként megszületett hatékony vizsgálati és ellenőrzési identitás menedzsment megoldásokat.
Az együttműködés tavaly májusi indulása óta a BMC Software és a Consul kockázatkezelő számos globális ügyfelét látta a Consul InSight for CONTROL-SA rendszerrel. Az összetett megoldás az ügyfeleknek a vizsgálat és ellenőrzés területén az iparágban vezető biztonsági funkciókat kínál. A BMC Software CONTROL-SA megoldásának és a Consul kockázatkezelő InSight biztonsági menedzsment megoldásának az integrálásával születtet, egyesített rendszer az ügyfeleknek lehetőséget kínál arra, hogy figyelemmel kísérjék és óvintézkedéseket tegyenek az üzleti és a szabályzati előírásoknak nem megfelelő a felhasználói tevékenység ellen.

A Consul InSight for CONTROL-SA kiegészíti a BMC Software üzleti szolgáltatás menedzsment (BSM - Business Service Management) kínálatát is, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek az informatikai infrastruktúra üzleti szempontok alapján való menedzselését. A Business Service Management környezetben az identitás menedzsment kapcsolja össze az embereket a folyamatokkal és az infrastruktúrával. A kombinált megoldás megerősíti az identitás- és az irányelv-menedzsmentet, mert széleskörűen figyeli és jelenti a felhasználói hozzáférési jogosultságokat a kötelező ellenőrzési szabályokkal védett kritikus rendszerekhez és információkhoz, ezzel nagyobb információ biztonságot nyújt az ügyfeleknek

A Consul InSight for CONTROL-SA a BMC Software MarketZone Direct partner terméke. A megállapodás szerint a BMC Software mint viszonteladó a saját eladói szervezetén keresztül értékesíti világszerte a kombinált megoldást és biztosítja az alapszintű támogatást az ügyfeleknek.