József Attila: internetes pályázat korosztályi üzenettel

forrás Prim Online, 2005. február 26. 12:03
Az Attila 100 című internetes pályázat a magyar oktatási nyelvű középiskolák tanulóitól várja a "korosztályi üzenetet" a Hol élsz? Milyen az életed? Mit akarsz? kérdésekre.
A pályázók műveikben tetszőleges technikával létrehozott mozgóképpel és József Attila szavaival válaszolhatnak a pályázati kiírás három kérdésére.

Leadási határidő: 2005. április 9., péntek, 24 óra.

Pályázni lehet bármilyen modern eszközökkel elkészített, mai környezetünkről és a pályázók nemzedékéről szóló alkotással, amely:


Beküldés: online, interneten keresztül az attila100@internethajo.hu címre (extra méret esetén cd-n vagy dvd-n). A pályaműveket a beküldéssel egyidejűleg el kell helyezni készítésük helyén, az iskola, a település, a teleház vagy befogadó intézmény honlapján.

A bírálóbizottság tagjai: ATTILA Galkó Balázs, Z. Karvalics László, Jordán Tamás, Földes László Hobó, Turczi István, Tverdota György, Vass Lajos, Wahorn András; további felkérések folyamatban.

Díjak: ATTILA I., II., III., hely különdíjakkal és külön tíz nyereménycsomag, amely három elemből áll; egy csúcstelefon, egy PC konfiguráció és egy ötvenkötetes könyvtár. A beküldött pályaműveket folyamatosan közzéteszi a www.attila100.hu, s a pályázat támogatói az ATTILA100 linkjének közreadásával segíthetik az érdeklődőket.

A pályaművek láthatók lesznek a költészet napja központi ünnepségein Budapesten.

Eredményhirdetés és díjátadás április 21-én az Európa Internethajó fedélzetén.