Költözés miatt minden licit 1 Ft-ról indul a vatera.hu-n

forrás Prim Online, 2005. március 8. 14:40
Rendhagyó akció indult a www.vatera.hu-n, Magyarország vezető online aukciós weboldalán. Az oldal egyik felhasználójának költözés miatt van szüksége a „nagy kiárusításra”. A több, mint 400 darab termék licitje kivétel nélkül, 1 Ft-ról indul. Egyik cikknél sincs megadva minimálár, adott viszont a villámár, így a termékek akár azonnal is megvásárolhatóak.
A nyugaton elterjedt és népszerű „garage sale” hagyományai teremtődtek meg ezzel online, a vatera oldalain. A jövőben az internet használói otthonuk kényelméből intézhetik a felesleges holmik eladását, ráadásul a vevők többsége házhoz jön, ami nagyban megkönnyíti a lomtalanítást. A Vatera a jövőben nagy növekedést vár az ilyen típusú aukciók területén.

A jelenleg kínálatban különleges, egyedi termékek (mint pl. Aranycsapat tagok által dedikált focilabda, Pest panorámaképe díszdobozban, élethű gumikéz, eredeti kínai agyagkatona, lúdtoll írókészlet) és gyűjtemények (képeslap, gyufacimke) is kiárusításra kerülnek. Ezek mellett természetesen mindennapi használati eszközök, berendezések, műszaki cikkek, ruhanemű is felkerült az 1 Ft-os Vatera boltba: http://vaterabolt.hu/Minden-1-Ft