A papír-iparág egyik vezető orosz cége az Epicort választotta

forrás Prim Online, 2005. március 14. 09:48
Az Epicor Software, a kis- és középvállalati integrált vállalati megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy az Ilim Pulp Corporation az Epicor iScala 2.2-t, a cég nagy teljesítményű ügyviteli rendszerét választotta.
Az Epicor iScala rendszer teljes körű vállalatirányítási funkciókat kínál felhasználóinak a világ bármely pontján. (Az Ilim Pulp Corporation az egyik legnagyobb oroszországi papíripari és papíralapanyagokkal foglalkozó vállalat, amely a papírpép-előállítási szegmensben a világ tíz legnagyobb vállalkozásának egyike.)

Az Epicor iScala egy integrált ERP, ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM-) és szállítóilánc-felügyeleti (SCM-) megoldás, amely a helyi nyelvi, adózási és jogszabályi követelményekhez igazodik. Az iScala legfrissebb változata egy webes szolgáltatási platformra épül, amely támogatja a vállalkozás valós idejű irányítását a mai, integrált világban.

Az Ilim Pulp Investment Committee, a vállalat befektetési bizottsága jóváhagyta egy, az Epicor iScala 2.2-re épülő automatikus vállalatirányítási rendszer bevezetését. A nagy volumenű projekt során egy integrált vállalati könyvviteli rendszert állítanak fel az Ilim Pulp Corporation nagyobb papírmalmaiban a következő négy év során azzal a céllal, hogy az üzleti folyamatok felügyelhetőségét javítsák.