Új ADSL-akciót indított a VIVAnet

forrás Prim Online, 2005. március 16. 18:10
A VIVAnet "Akció 3" néven új előfizetési lehetőséggel várja ügyfeleit.
Május végéig már havi bruttó 6990 Ft-ért lehet a VIVAdsl Családi szolgáltatásra előfizetni, sőt a belépési díjat is elengedik.

A szolgáltató az új akcióját a legfrissebb fogyasztói kutatások alapján dolgozta ki. Mint ismeretes, jelentős különbség van a havi adatforgalom tekintetében az úgy nevezett "heavy userek" és az átlagos felhasználók között, hiszen az előzőek az átlagos felhasználók forgalmának akár 20-szorosát is generálhatják. Miért fizessen többet az internetet kisebb mértékben használó ügyfél a "letöltögetők" miatt? A VIVAnet az új akcióját tehát a "fair usereknek" ajánlja.

A VIVAdsl Családi "Akció 3" keretében belépési díj nélkül, a legkedvezőbb havidíjért, magas forgalmi korlát mellett van lehetőség a szélessávú internet nyújtotta előnyök kihasználására. A legkisebb sávszélességen a havi forgalmi korlát 3,5 Gbyte, ami a sávszélességek növekedésével emelkedik. Aki túllépi a határértéket, annak bruttó 400 Ft-ot kell fizetnie Gbyte-onként, amelyet a szolgáltató a havi generált forgalom függvényében számláz ki.