Rádióműsorok rögzítésére alkalmas mp3-lejátszó

Milkovits Gábor, 2005. március 22. 20:02
A PoGo Products egy olyan mp3-lejátszót dobott piacra, amely képes közvetlenül mp3 formátumú hangfelvételek rögzítésére a készülékbe épített AM/FM rádió műsoraiból.
A Radio YourWayLX elnevezésű készüléken időzített felvétel funkció is van, amelynek révén akár hónapokra előre beállítható, hogy mi kerüljön rögzítésre, így a felhasználó nem marad le naponta, vagy hetente jelentkező kedvenc műsorairól. A flashmemóriás készülék 128 és 512 MB-os kivitelben kerül forgalomba, az ezt túllépő felvételek pedig 1 GB-ig csatlakoztatható SD kártyán is tárolhatók, vagy USB porton keresztül PC-re is rögzíthetők. Emellett a lejátszó beépített mikrofonjával is készíthetők hangfelvételek, illetve a megfelelő bemeneten keresztül csatlakoztatott bármilyen kompatibilis készülékről lehet rá zenét átmásolni 256 Kb/s-os adatátviteli sebességgel. A hordozható szerkezet mp3, WMA és RVF fájlok lejátszását támogatja, valamint beépített hangszóróval is rendelkezik.

A Radio YourWayLX ára viszonylag alacsony tárolókapacitásához képest meglehetősen borsos: a 128 MB-os modell 199, az 512 Mb-os pedig 249 dollárba kerül.