A BMC Software megvásárolja az Open Network-ot

forrás Prim Online, 2005. március 30. 09:12
A BMC Software, a nagyvállalati menedzsment megoldások vezető szállítója, bejelentette a magánkézben lévő Open Network megvásárlását, amely a web hozzáférés menedzsment és a web alapú egypontos bejelentkezési megoldások (SSO - single sig-on) vezető szállítója.
Az átfogó identitás menedzsment megoldás részeként megjelenő, web-alapú alkalmazások iránt növekvő felhasználói igényekre válaszul, a BMC Software ezzel a felvásárlással kibővíti identitás menedzsment termékválasztékát, olyan böngésző alapú hitelesítő és jogosultság kezelő megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy biztonságosan menedzseljék a web alapú alkalmazásokhoz való hozzáférést az összetett üzleti környezetekben. Az Open Networks ezen kívül olyan identitás menedzsment képességeket hoz a BMC Software-nek amely biztonságos és hatékony elektronikus kereskedelmet tesz lehetővé.

A mai bejelentés megerősíti a BMC Software versenyhelyzetét azzal, hogy sokkal átfogóbb identitás menedzsment portfoliót hoz létre. Az Open Network révén a BMC identitás menedzsment programkészlete most web hozzáférés menedzsmentet, web alapú egypontos bejelentkezést (SSO) és identitás szolgáltatásokat is kínál a web alapú alkalmazásokhoz. Ez az új kínálat kiegészíti a BMC meglévő identitás menedzsment megoldásait, amelyek átfogják a munkafolyamat kezelést, a nagyvállalati címtár tartalom menedzsmentet, a nagyvállalati egypontos bejelentkezést, a vizsgálat és ellenőrzés menedzsmentet.