Megnyílt a tizennegyedik Networkshop

forrás Prim Online, 2005. március 31. 07:55
A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési (NIIF) Program a felsőoktatás, a tudományos kutatás és a közgyűjtemények internet-infrastruktúrájának és az internetalkalmazások fejlesztése terén elért - az európai élvonalba tartozó és egyben világszínvonalú - eredmények bemutatására és megvitatására országos konferenciát rendez, a Networkshop 2005-t.
A hagyományokhoz híven minden évben más-más felsőoktatási intézmény ad otthont e rangos szakmai fórumnak. Az NIIF Program sorrendben a tizennegyedik Networkshop konferenciáját 2005. március 30.-április 1. között tartja Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központjában (Szeged, Ady tér 10.).

A konferencia három napja alatt 8 szekcióban mintegy 130 előadás keretében vitatja meg a résztvevő közel 400 szakember az adathálózati (internet) kommunikáció, illetve a számítógép-hálózati alkalmazások területén elért eredményeket és azok hatását a magyarországi informatika fejlődésére.

A konferencia előadásainak nagy része élőben az interneten hang és mozgókép formájában követhető lesz. A közvetítés a http://nws.niif.hu oldalról érhető el.