Pantel: Telefon és internet kis- és középvállalatok számára

forrás Prim Online, 2005. április 5. 14:16
A PanTel Távközlési Kft. bejelentette, hogy mától új, a magyar piacon alighanem egyedülálló távközlési szolgáltatáscsomagot kínál kis- és közepes méretű vállalkozások részére.
A PanTel immár hét éve kínálja ügyfeleinek testre szabott távközlési szolgáltatásait. A cég ezidáig a nagyvállalati szegmensre összpontosított és az élvonalbeli magyar vállalatok jelentős része már az ügyfelük. A felmérések szerint a kis- és középvállalatok körülbelül egyhatoda még nem rendelkezik interneteléréssel és saját honlappal. Az összes középvállalati internetelőfizető 20%-ának, a kisvállalati felhasználók mintegy felének még csak betárcsázós hozzáférése van, ezért a szolgáltató most számukra kíván versenyképes áron komplex távközlési megoldáscsomagot kínálni.

A „PanTel Koktél” elnevezésű akciós kínálat telefonszolgáltatást, szélessávú internethozzáférést és ezek megrendelése esetén díjmentes honlapkészítést tartalmaz. A szolgáltató a piacon jelenleg elérhető egyik legjobb tarifát adja az akció során leszerződő új ügyfelei részére, például csúcsidejű belföldi távhívást 8,88 Ft + ÁFA/perc áron biztosít. Az üzleti ADSL szolgáltatást belépési díj nélkül, havi nettó 8.888 Ft/hó áron kínálja a cég és az új előfizetők számára kérésre díjmentesen elkészítik azok céges weblapját. A PanTellel leszerződő előfizetők igény esetén meglévő telefonszámukat és szolgáltatójukat is megtarthatják.