Új menedzsmenttagok a Matáv montenegrói leányvállalatánál

MTI Sajtóadatbank, 2005. április 14. 11:10
Új menedzsmenttagokat választottak a Matáv többségi tulajdonába került Telekom Montenegro első olyan igazgatósági ülésén, amelyen már az április 6-i közgyűlésen megválasztott igazgatóság tagjai vettek részt - közölte a magyar távközlési társaság az MTI-vel szerdán.
A Matávot, amely az április 1-jén lezárult akvizíció eredményeként 73,04 százalékos tulajdonrészt szerzett a TCG-ben, hat tag képviseli a montenegrói leányvállalat héttagú igazgatóságában.

Az igazgatóság első ülésén a TCG élére hat új vezérigazgató-helyettest neveztek ki. A gazdasági vezérigazgató-helyettes Dunai András lett, aki jelenleg a Matáv üzletfejlesztési és akvizíciós ágazatának munkatársa, korábban pedig a Malév gazdasági vezérigazgató-helyettese volt. Kozma Zsoltot, a Matáv korábbi nemzetközi szabályozási és árpolitikai igazgatóját a TCG marketing vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki.

A TCG vezérigazgatója Milan Perovic maradt.

A TCG csoport mobilszolgáltatója, a Monet élére két, szintén Matáv-delegált vezérigazgató-helyettest neveztek ki, a vezérigazgató pedig továbbra is Miodrag Ivanovic maradt.

A TCG csoport internetszolgáltatója, az Internet CG menedzsmentjében nincs változás, a vezérigazgató továbbra is Slavoljub Popadic.

A TCG igazgatósága döntött a csoport operatív irányításáért felelős kilenc tagú ügyvezető bizottság összetételéről is.