Letöltés.com: Legyünk Mi Is Milliomosok!

Radics Péter, 2005. május 1. 14:11

A Letöltés.com friss ajánlatában a népszerű kvízjáték mellett szerepel még egy futballjáték, egy magyar nyelvű hardver- és szoftverdiagnosztizáló, kémprogram-eltávolító, tűzfal és egy teljesen magyar nyelvű ún. tömörítőprogram.

HoboSoccer / 1.2 (Kategória: Játék / Sport)

Végtelenül egyszerű, ám annál addiktívabb futballjáték, amelyben a játékosokon és egy labdán kívül kevés igazi futball-kellék kap szerepet. Két vagy egy játékos is játszhat, a számítógép ellen különböző nehézségi fokozatokon.

Legyünk Mi Is Milliomosok! / 3.10 (Kategória: Játék / Logikai)

Egy egyedi külsővel és gazdag belbeccsel rendelkező kvízjáték, ami a legnagyobb szabadon hozzáférhető kérdésadatbázissal rendelkezik Magyarországon. A csomagban immár 1500 normál és 1000 villámkérdés található, további kérédsek letölthetők.

EVEREST Home Edition / 2.00.316b (Kategória: Rendszer / Hardver)

(Az Aida32 utódja) Otthonra ingyenes, magyar nyelvű hardver- és szoftverdiagnosztizáló. A program segítségével általános képet kaphatunk gépünkről, az operációs rendszerről, és a hardverelemekről, mélyrehatóan ellenőrizhetjük az egész számítógépet.

Spybot Search and Destroy / 1.4 RC2 (Kategória: Biztonság / Kémprogam - eltávolítók)

Az egyik leghíresebb kémprogram-eltávolító, amit bárki ingyen használhat. Sok rendszer-erőforrást használ, de gyorsan is dolgozik, a felülete átlátható és könnyen kezelhető.

ZoneAlarm Free / 5.5.094 (Kategória: Biztonság / Tűzfalak)

Valóban könnyen telepíthető és használható Windows tűzfal. Figyeli az internetről érkező kéréseket és a kifelé küldött üzeneteket. Támadási naplót (log) is készít, az elcsípett támadókról a weben további információt gyűjt. (otthoni használatra ingyenes!)

ZoneAlarm with Antivirus / 5.5.094 (Kategória: Biztonság / Tűzfalak)

A legnépszerűbb tűzfalprogram teljes verziója, amely a kimenő és bemenő adatforgalom figyelésén, behatolások kiszűrésén kívül internetes hirdetések és sütik (cookie-k) kezelését is elvégzi, képes jelszavas védelemre, az emilekhez csatolt fájlokra is ügyel, most pedig víruskereső is tartozik hozzá. Testreszabható, könnyen kezelhető!

1'st ZipCommander / 04.25. (Kategória: Rendszer / Filekezelők)

A 1'st ZipCommander egy teljesen magyar nyelvű un. tömörítő program, mely funkcióit, szolgáltatásait tekintve túlmutat egy egyszerű archive állományokat kezelő programnál. Ebben a programban 3 program kapott helyet, egymással együttműködve, egymást kiegészítve. Ezzel a programmal kezelhetjük archive állományainkat (tömörítő központ), internetezhetünk (10 ablakos Webböngésző) és az alapvető windows fájlkezelését (Fájl Commander) is megoldhatjuk.