A Számalk lett az IBM RSS termékek magyarországi disztribútora

forrás Prim Online, 2005. május 4. 09:38
Az IBM Magyarországi Kft. és a Számalk Kereskedőház Rt. április 28-án disztribútori megállapodást írt alá az IBM RSS (Retail Sales Solutions) megoldásainak nagykereskedelmi értékesítésére. A megállapodás értelmében a Számalk Kereskedőház Rt az eddig közvetlenül vagy csak szűk egylépcsős értékesítési csatornában értékesített termékcsaládot egyetlen magyarországi disztribútorként képviseli a hazai piacon.
Az IBM RSS termékcsalád csúcsminőségű pénztárgép-rendszereket, POS terminálokat és perifériákat valamint az Anyplace Kiosk termékeket képviseli, amelyek elsődleges felhasználója az élelmiszer és iparcikk kiskereskedelmi szektor, valamint szolgáltatók, gyógyszertárak, benzinkutak, vendéglátás és önkormányzatok.

Az RSS termékcsaládot eddig az IBM Magyarországi Kft. közvetlenül, illetve néhány megoldásszállító bevonásával értékesítette a magyarországi piacon. A most aláírt disztribútori megállapodással és a Számalk Kereskedőház Rt. viszonteladói partnereinek bevonásával erőteljesebb piaci jelenlét, valamint további piaci szegmensek (posta, bankok, egészségügy, oktatás) elérése válik lehetővé.