ADSL 5-6 ezer forintos havidíjért?

Kovács Attila, 2005. május 12. 13:00
2005. május 20-án a budapesti Millenáris Park területén "Szélessáv 2005" címmel rendez kiállítással egybekötött egész napos konferenciát az IHM és az NHH.

Az eseményt beharangozó mai sajtótájékoztatón Kovács Kálmán miniszter annak a reményének adott hangot, hogy az ADSL internetet a hazai szolgáltatók a közeljövőben 5-6 ezer forintos havidíjért fogják ügyfeleiknek kínálni, mint azt egy IHM-felmérés is bizonyította: ez az az összeg, amelynél az előfizetők tömegesen átállnának a szélessávra.

Pataki Dániel, az NHH elnöke kiemelte, a tudatosítást erősítő Szélessávú Internet Nap hat internet szolgáltató (Euroweb, GTS Datanet, Interware, T-Online, UPC, Wiera), három tartalomszolgáltató (Barátságos Internet Fórum, Index, Sanoma), két hardverszállító (HP, Albacomp) és két mobilszolgáltató (Pannon GSM, T-Mobile) hathatós támogatása és részvételével kerül lebonyolításra. A négy előadásbólés öt kerekasztal-beszélgetésből álló, ingyenes konferenciára 300 főt várnak. A program szerint a kormányzati szervek képviselői részletesen ismertetik a szakmai vitára bocsátott Nemzeti Szélessávú Stratégiát, amit a piaci szereplők helyben megvitathatnak.

Információ, regisztráció:

www.ihm.gov.hu

www.emagyarorszag.hu