HP: újabb szerveradomány vidéki középiskoláknak

forrás Prim Online, 2005. május 12. 17:00
Immár tízéves hagyományát folytatva a HP Magyarország idén is több mint 20 vidéki középiskolának adományozott korszerű szervereket.
A HP Proliant szerverek a legelterjedtebbek Magyarországon, minden második itthon eladott ilyen számítógép a HP gyártmánya. A cég idei akciója részét képezi annak a kezdeményezésnek, amely azt szolgálja, hogy a felhasználók (diákok, vállalkozások, és általában az állampolgárok) mind jobban hozzáférhessenek az elektronikus közigazgatás, oktatás, pénzügyi szféra egyre fejlettebb szolgáltatásaihoz. Mindez gyorsabb ügyintézést, hatékonyabb és versenyképesebb vállalkozásokat, tájékozottabb diákokat jelent majd az országnak.

A mostani adománnyal együtt összesen jóval 200 fölé nőtt azon iskolák száma, akik a HP adományozó akciója során az elmúlt években szerverekhez jutottak. Budapesten a Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnázium, a Budai Speciális Szakiskola, a Kiss János Általános és Középiskola, és a Speciális Oktató és Fejlesztő Intézmény részesült az adományból.