A FreeSoft Rt. leányvállalatot alapított az Egyesült Államokban

forrás Prim Online, 2005. május 20. 15:09
A Virginia állambeli Viennában 150 000 USD alaptőkével bejegyzett FreeSoft International fő feladata az üzletfejlesztés és az értékesítési csatornák szélesítése lesz.
A FreeSoft Rt. bejelentette, hogy amerikai leányvállalata, a FreeSoft International Inc. a mai napon megkezdte működését. A Virginia állambeli Vienna városában 150 000 USD alaptőkével bejegyzett céget az MBA fokozattal rendelkező Gregory A. Such vezeti. A FreeSoft International 48 éves igazgatója a vállalatirányítás, a könyvvitel és az informatikai rendszerek irányítása területén szerzett diplomát, több mint 20 éves üzletfejlesztési, kapcsolatépítési és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik az IT iparágban.

– Virginia az Egyesült Államok vezető IT vállalatainak, rendszerintegrátorainak egyik központja, amely az ágazat legnagyobb felvevő piacát képező államigazgatás székhelye, Washington közvetlen szomszédságában fekszik, így kiváló környezetet biztosít a partnereken keresztül történő értékesítést célzó stratégiánk megvalósításához – mondta Keresztesi János, a FreeSoft Rt. vezérigazgatója.

– Irodánk feladata a FreeSoft alkalmazásmigrációs megoldásainak, az off-shore szoftverfejlesztés területén nyújtott szolgáltatásainak, valamint innovatív mobil kommunikációs technológiáinak értékesítése lesz – mondta Greg A. Such. – Anyavállalatunk jelenlétét az észak-amerikai piacon a nagy rendszerintegrátorokkal és szoftverszállítókkal, valamint a nagyvállalatok és kormányzati intézmények informatikai osztályaival kialakított partnerkapcsolatokon és együttműködésen keresztül fogjuk erősíteni.