Ericsson: videohívás-szolgáltatás vezetékes előfizetők számára Görögországban

forrás Prim Online, 2005. május 29. 09:09
A Tellas, Görögország vezető alternatív vezetékes szolgáltatója, az Ericssont választotta a vezetékes előfizetők számára létrehozott videohívás-szolgáltatás megoldásszállítójául és rendszerintegrátorául. Ez az első ilyen szolgáltatásbevezetés Görögországban, sőt eddig egész Európában is csak néhányra került sor.
A videohívás-szolgáltatás gazdagabb kommunikációs élményt kínál az (otthoni és irodai) végfelhasználóknak. A Tellas a vezetékes telefonszolgáltatás összes előfizetőjének rendelkezésére áll. SIP-képes videotelefon-végberendezés használatával a Tellas előfizetői mind normál hanghívás, mind videohívás küldésére és fogadására képesek lesznek egyszerűen, jelenlegi telefonkapcsolatunk segítségével. A videohívás-szolgáltatás jelenleg normál PSTN és ISDN vonalakon áll rendelkezésre, ez teszi rendkívül vonzóvá a telefonfelhasználók számára Görögországban.

A megállapodás értelmében az Ericsson zökkenőmentesen integrálta a megoldást a Tellas jelenlegi TDM és IP-alapú hálózatába. A megoldás az Ericsson érett multimédiaszolgáltatás-platformja teljes termékválasztékának része, beleértve a jövőbeni, széles sávú IP-alkalmazásokat is.