Távmunka Szakmai Műhely rendezvények

forrás Prim Online, 2005. június 1. 10:03
A Magyar Távmunka Szövetség a távmunka elterjedését célzó komplex programja keretében rendezvénysorozatot indít júniusban. A maga nemében hiánypótló, Távmunka Szakmai Műhely címet viselő szakmai fórum rendezvényei konkrét esettanulmányokhoz kapcsolódóan dolgozzák fel a távmunka-foglalkoztatás fontosabb kérdéseit. A program célja, hogy a munkáltatók részére a napi gyakorlatban hasznosítható információkat adjon e gazdaságos foglalkoztatási forma bevezetéséhez és alkalmazási területeihez.
A rendezvénysorozat foglalkozik többek között a költségtakarékossággal, a közintézményekben, ügyfélszolgálatoknál alkalmazható távmunka megoldásokkal, valamint az IT néhány, távmunkával ellátható szakterületén szerzett tapasztalatokkal.

A szakmai fórumot a szervezők mindazoknak ajánlják, akik felelős vezetőként keresik a gazdaságosabb és rugalmasabb munkaszervezési megoldásokat.

Az első, június 8-án megrendezésre kerülő Távmunka Szakmai Műhely rendezvénye a „Cégek és intézmények költségtakarékos működtetése távmunkával” címet viseli.

Program és regisztráció