Elemzők szerint a Novellé az iparág "Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldása"

forrás Prim Online, 2005. június 1. 11:09
A Novell személyazonosság- és hozzáférés-kezelési termékcsaládja nyerte a 2005-ös Codie Awards „Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldása” díjat (Best Enterprise Security Solution), amely a termék kiemelkedő szolgáltatásait és eredményeit ismeri el.
A Novell Indentity Manager és a Novell exteNd termékek is igen előkelő helyezést értek el a legjobb biztonsági termék, illetve a legjobb webszolgáltatási megoldás kategóriákban. A 2005-ös Codie Awards eredményei jól mutatják a Novell megoldások kiemelkedő teljesítményét a vállalati biztonság területén.

A Software & Information Industry Association (SIIA) által támogatott Codie Awards a szoftver és a digitális tartalom iparágak legjobb termékeit és szolgáltatásait mutatja be. Összesen 800 cég több mint 1000 termékét jelölték a Codie díjaira ebben az évben, ahol az utolsó fordulóba már csak az IT szaksajtó, a technológiai szerzők és az iparági szakértők által javasolt termékek és szolgáltatások kerülhettek be. A végső döntést maguk a Software & Information Industry Association (SIIA) tagjai hozták meg.